Benut al je ruimte met een cinewall met haard

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een televisie en bijna iedereen loopt dan ook tegen dezelfde problemen aan. Het televisiemeubel neemt stiekem toch meer ruimte in beslag dan je van tevoren gedacht had. Dit is nooit fijn, zeker niet als je maar een beperkte ruimte tot je beschikking hebt. Kleinere woonkamers kunnen namelijk helemaal vol staan door dit meubel. Dit probleem is opgelost met een mooie cinewall met haard. Een cinewall maakt namelijk van je woonkamer een echte thuisbioscoop. Zo kan je lekker opgerold in een dekentje en wat popcorn genieten van je favoriete films. In dit artikel zullen we meer vertellen over cinewalls. Lees dus vooral verder. 

Haal alles uit de ruimte met een cinewall met haard

Voordat we alle mogelijkheden van een cinewall met haard gaan bespreken, zullen we eerst uitleggen wat een cinewall precies is. Als je namelijk nog nooit van een cinewall gehoord hebt, is het misschien wat lastig om je hier wat bij voor te stellen. Bij een cinewall zit de televisie ingebouwd in de muur. Zo wordt dus zoveel mogelijk ruimte bespaard, want er hoeft geen groot televisiemeubel meer in de huiskamer te staan. Alle draden en kabels zitten dan ook in de muur, zodat het geheel er heel strak uitzien. Er is ook de mogelijkheid om een open haard in de muur te laten installeren onder de televisie. Dit zorgt natuurlijk voor een heerlijk sfeertje en brengt een knus gevoel met zich mee. 

Alle mogelijkheden van een cinewall met haard

Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde smaak en daarom zijn er heel veel verschillende cinewalls. Er valt te spelen met het design, de materialen en zelfs met het type open haard. Zo is er een cinewall met haard die op gas werkt. Deze open haard ziet er levensecht uit, maar is het niet. Het vuur geeft zelfs een beetje warmte af! Het enige kleine nadeel is dat er wel enkele restricties zijn voor de veiligheid. Een elektrische open haard ziet er iets minder echt uit, maar is te combineren met bijna elk materiaal. Verder wordt het vuur niet warm en dus heeft een elektrische haard geen veiligheids restricties. Daarnaast is het nog mogelijk om het vuurzicht aan te passen. Je kan dus zelf kiezen hoe je het vuur ziet. Het vuur kan namelijk van één, twee of drie kanten komen. 

Een paar punten van aandacht

Voordat je de eerste de beste cinewall met haard aanschaft, is het slim om over een paar dingen na te denken. Als eerste zal je de beschikbare ruimte op moeten meten. Zo weet je precies hoeveel ruimte er is om de cinewall te laten bouwen. Verder zal er duidelijk worden hoeveel ruimte er overblijft voor extra opbergruimte zoals boekenplanken. Als je nog heel wat ruimte over hebt, kan het namelijk mooi zijn op wat foto’s of boeken of andere accessoires naast de televisie te zetten. Verder is het slim om over de indeling na te denken. Het is namelijk mogelijk om een compleet symmetrische cinewall te laten maken, maar misschien is het mooi om de haard iets naar links of rechts te plaatsen. Ga bij interesse snel naar Ambiancehaarden.nl en ontdek de mogelijkheden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *